Magnetic Nail Design

gelové nehty a modeláž nehtů

Workshop novinek Magnetic Day Můj účet  Obsah košíku  Pokladna
   » Úvodní stránka » Ochrana osobních údajů Můj účet  |  Obsah košíku  |  Pokladna   
Potřebujete poradit? Zavolejte nám nebo napište Potřebujete poradit s výběrem kurzu, produktu nebo se jen na něco zeptat? Zavolejte nám: 734 445 050
.
Rychlé hledání
 
Použijte klíčová slova pro nalezení zboží které hledáte.
Rozšířené hledání
Najdete nás na Facebooku! Magnetic na Instagramu
Hlavní menu
Novinky
Akční nabídky
Doručení do 24 hod
Certifikovaná kvalita
Slevy pro Magnetic Salóny
Kosmetika Magnetic Nail Design
Kurzy Magnetic Nail Academy
Termíny kurzů a školení
Rekvalifikace a kvalifikační zkouška
Fotogalerie a tiskové zprávy
Obchodní podmínky
Magnetic Tip Box - soutěž
Kontakty
Mapa stránek
Reklamační řád
Ochrana osobních údajů
Katalog,Návody,Postupy,Ceník
Školitelé a prodejci
Volná pracovní místa
Kategorie zboží v obchodě
Fiber Coat Gel - kaučukový gel (5)
Kurzy, školení, workshopy (11)
Color gely - doprodej (9)
Gel system-> (267)
Gelpolish-> (208)
Gelpolish - doprodej (41)
Akryl system-> (421)
Tipy (34)
Manikúra-> (50)
Akrylové barvy-> (69)
Laky-> (287)
Pedikúra-> (14)
Nail Art-> (1015)
Třpytný prach (54)
Štětce-> (90)
Pilníky-> (99)
Tekutiny-> (32)
Příslušenství-> (288)
Airbrush-> (74)
Koupel a Wellness
Tooth Fairy (3)
Make-up Studio
Nově přidané produkty více
Gelpolish Deep Sea Blue 15 ml
Gelpolish Deep Sea Blue 15 ml
460,-Kč
Ochrana osobních údajů Ochrana osobních údajů
Podmínky ochrany osobních údajů

I.
Základní ustanovení
1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Andrea Vilčeková, IČ 68794355, se sídlem Karla Čapka 876, Sušice 34201 (dále jen: „správce“).
2. Kontaktní údaje správce jsou
adresa: Vašatova 1402, Kladno 27201
email: info@manikura.com
telefon: 773457719
3. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
4. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

II.
Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů
1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

III.
Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů
1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
• plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
• oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
• Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.
2. Účelem zpracování osobních údajů je
• vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
• zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.
3. Ze strany správce k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR.

IV.
Doba uchovávání údajů
1. Správce uchovává osobní údaje
• po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).
• po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 5 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.
2. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

V.
Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)
1. Příjemci osobních údajů jsou osoby
• podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
• zajišťující služby provozování e-shopu a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,
• zajišťující marketingové služby.
2. Správce má v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci. Příjemci osobních údajů ve třetích zemích jsou poskytovatelé mailingových služeb / cloudových služeb.

VI.
Vaše práva
1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
• právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
• právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
• právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
• právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
• právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
• právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.
2. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

VII.
Podmínky zabezpečení osobních údajů
1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě.
3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII.
Závěrečná ustanovení
1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
2. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek na Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.
Pokračovat

Novinky zima 2019

Nákupní košík: ve Vašem košíku je více
0 položek
Nejprodávanější zboží
01.Boomerang Special Zebra Long Lasting 100 / 180
02.Flexi File Long Lasting 100/180
03.White Block
04.Smooth Operator Board 100/180
05.Gelpolish Base/Top gel 15 ml
06.Boomerang Special Zebra 100/180
07.Supreme White Emeryboard 240/240
08.Emery board black 100/180
09.Flexi File zebra 100/180
10.Šablony Competition 250 ks
Akční nabídky více
Lak na nehty - Cool Water č. 174-plně krycí světle modrý pastel
Lak na nehty - Cool Water č. 174-plně krycí světle modrý pastel
170,-Kč
88,-Kč
Často hledáte
Odkazy
Studio for Nail Design
Dekorativní kosmetika Make-up Studio
Magnetic Nail Design NL
Dama.cz
Babinet.cz
Seznam.cz
Bloger.cz
VaseNohy.cz