Magnetic Nail Design

gelové nehty a modeláž nehtů

Nová manikúra Seduction by Magnetic Můj účet  Obsah košíku  Pokladna
   » Úvodní stránka » Ochrana osobních údajů Můj účet  |  Obsah košíku  |  Pokladna   
Rychlé hledání
 
Použijte klíčová slova pro nalezení zboží které hledáte.
Rozšířené hledání
Najdete nás na Facebooku! Magnetic na Instagramu
Hlavní menu
Novinky
Akční nabídky
Doručení do 24 hod
Certifikovaná kvalita
O Magnetic Nail Academy
Rekvalifikace a kvalifikační zkouška
Fotogalerie a tiskové zprávy
Kontakty a Pravidla nákupu
Magnetic Tip Box - soutěž
Kurzy, školení - termíny a podmínky
Kontaktní formulář
Mapa stránek
Reklamační řád
Ochrana osobních údajů
Katalog,Návody,Postupy,Ceník
Školitelé a prodejci
Volná pracovní místa
Kategorie zboží v obchodě
Kurzy, školení, workshopy (11)
POWER GEL (10)
Color gely - DOPRODEJ (15)
Gel system-> (241)
GELPOLISH-> (203)
Gelpolish - DOPRODEJ (36)
Promo nabídka
Akryl system-> (428)
Tipy (34)
Manikúra-> (51)
Akrylové barvy-> (71)
Laky-> (286)
Pedikúra-> (14)
Nail Art-> (967)
Třpytný prach (52)
Štětce-> (86)
Pilníky-> (99)
Tekutiny-> (30)
Příslušenství-> (280)
Airbrush-> (103)
Koupel a Wellness
Tooth Fairy (3)
Make-up Studio
Nově přidané produkty více
Gelpolish Black Slate 15 ml
Gelpolish Black Slate 15 ml
460,-Kč
Ochrana osobních údajů Ochrana osobních údajů
Podmínky ochrany osobních údajů

I.
Základní ustanovení
1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Andrea Vilčeková, IČ 68794355, se sídlem Karla Čapka 876, Sušice 34201 (dále jen: „správce“).
2. Kontaktní údaje správce jsou
adresa: Vašatova 1402, Kladno 27201
email: info@manikura.com
telefon: 773457719
3. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
4. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

II.
Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů
1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

III.
Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů
1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
• plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
• oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
• Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.
2. Účelem zpracování osobních údajů je
• vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
• zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.
3. Ze strany správce k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR.

IV.
Doba uchovávání údajů
1. Správce uchovává osobní údaje
• po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).
• po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 5 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.
2. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

V.
Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)
1. Příjemci osobních údajů jsou osoby
• podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
• zajišťující služby provozování e-shopu a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,
• zajišťující marketingové služby.
2. Správce má v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci. Příjemci osobních údajů ve třetích zemích jsou poskytovatelé mailingových služeb / cloudových služeb.

VI.
Vaše práva
1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
• právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
• právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
• právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
• právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
• právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
• právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.
2. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

VII.
Podmínky zabezpečení osobních údajů
1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě.
3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII.
Závěrečná ustanovení
1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
2. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek na Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.
Pokračovat

Novinky podzim 2018

Nákupní košík: ve Vašem košíku je více
0 položek
Nejprodávanější zboží
01.Boomerang Special Zebra Long Lasting 100 / 180
02.Flexi File Long Lasting 100/180
03.Objednávková kartička Magnetic Gatsby 1 ks
04.Objednávková kartička Magnetic Marlene 1 ks
05.White Block
06.Smooth Operator Board 100/180
07.Boomerang Special Zebra 100/180
08.Supreme White Emeryboard 240/240
09.Gelpolish Base/Top gel 15 ml
10.Emery board black 100/180
Akční nabídky více
Lak na nehty Kremlin at Night 15ml
Lak na nehty Kremlin at Night 15ml
170,-Kč
88,-Kč
Často hledáte
Odkazy
Studio for Nail Design
Dekorativní kosmetika Make-up Studio
Magnetic Nail Design NL
Dama.cz
Babinet.cz
Seznam.cz
Bloger.cz
VaseNohy.cz